Bali Nóra előadása - KARMAASZTROLÓGIA: IRÁNYTŰ AZ ÉLETHEZ

2011 április 15 péntek 18:00
Napjainkban, ebben a felgyorsult és kiszámíthatatlanná vált világban egyre nagyobb szüksége van az embernek egy biztos belső iránytűre. Ehhez fontos az önismeret, amelyre nagyon sokféle módszert, technikát találhatunk.
Önmagunk megismerésének egyik lehetséges eszköze az asztrológia is.

A horoszkóp megmutatja, milyen tulajdonságokkal, milyen lehetőségekkel születtünk erre a világra. Az egyéni elemzés jó tükröt tarthat elénk, és könnyebben megérthetjük saját viselkedésünket és azokat az élethelyzeteket, amikkel rendszeresen szembesülünk.

A karmaasztrológiában fontos szerepet kap a felszálló és a leszálló holdcsomópont helyzete. Ezek azt mutatják meg, merre van a személyes boldogságunk kapuja, illetve hol van bennünk olyan gyenge pont, amelybe belecsúszva a nehézségekkel találkozunk.

A felszálló holdcsomópont jegye mutatja azokat a tulajdonságokat, amiket ebben az életben tanulnunk kell, a leszálló holdcsomópont pedig a gyengeségeinkre figyelmeztet.

Ezek nagyjából másfél évig azonos jegyben tartózkodnak, tehát egyfajta nemzedéki életfeladatot is jeleznek, de természetesen mindenki egyéni módon oldhatja meg ezt a feladatot.
Érdekes megfigyelni, hogy ismert emberek élete gyakran milyen jellemzően mutatja a holdcsomópontok által jelzett problémákat.

Az előadás folyamán példákkal sorra vehetjük, mikor hol tartózkodott a két holdcsomópont, és így tisztábban láthatjuk nemcsak a saját feladatunkat, hanem jobban érthetjük a családtagjaink, barátaink viselkedését is. Megérthetjük, hogy két azonos jegyben született ember miért találhatja meg egész máshol a boldogságát, ha a holdcsomópontjuk másfelé irányítja őket. Forrás: www.angyalemberek.gportal.hu